Op zoek naar the sting online shop nederland?

Home
the sting online shop nederland
The Sting gaat internationaal met webshop RetailNews.nl.
Uiteindelijk willen we consumenten uit de hele wereld kleding laten bestellen. De online bestellingen gaan van Nederland via Duitsland naar het Verenigd Koninkrijk. De bezorging is in handen van DHL, duurt tussen de twee en vier werkdagen en kost 395, pond 540, euro. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de bestelling kosteloos in de winkel op te halen. Retourneren is eveneens gratis. The Sting heeft volgens de woordvoerder niet als filosofie om fysieke winkels op grote schaal uit te rollen in het buitenland.
The Sting folder Alle aanbiedingen uit de nieuwe The Sting folders.
The Sting is een bekende keten kledingzaken met ongeveer 60 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. The Sting voert een trendy assortiment dames en herenkleding van veel bekende merken zoals Ashes To Dust, Stangata, Capsize, Non Grada en Cotton Club naast het eigen merk The Sting. Men hanteert scherpe prijzen en richt zich op de leeftijdsgroep van 17 tot 35 jaar, maar uiteraard is iedereen welkom. Ben je op zoek naar een trendy jeans, een leuk shirt of een warme winterjas, kijk dan eens in de reclamefolder van The Sting voor alle aanbiedingen en actie prijzen of bestel direct online in The Sting webshop.
The Sting winkel Wikipedia.
In 2010 werd een vestiging geopend in Londen. 2 Sinds februari 2013 is de modeketen ook online actief. THE STING heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Belgiƫ en Engeland. De grootste filialen bevinden zich in Antwerpen, Eindhoven en Haarlem. Externe link bewerken.

Contacteer ons