Op zoek naar the sting nederland online shop?

Home
the sting nederland online shop
The Sting online Bekijk nu kleding online op www.thesting.com.
The Sting is een van oorsprong Nederlandse modeketen en telt meer dan 80 winkels in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Engeland. 27 februari 2013 heeft The Sting de online shop gelanceerd voor de Nederlandse markt. De webshop richt zich op mannen en vrouwen en verkoopt meer dan 25 exclusieve merken zoals Sutherland, Seven Sisters, Non Grada, Capsize en Revelation.
The Sting winkel Wikipedia.
In 2010 werd een vestiging geopend in Londen. 2 Sinds februari 2013 is de modeketen ook online actief. THE STING heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Belgiƫ en Engeland. De grootste filialen bevinden zich in Antwerpen, Eindhoven en Haarlem. Externe link bewerken.
The Sting folder Alle aanbiedingen uit de nieuwe The Sting folders.
The Sting is een bekende keten kledingzaken met ongeveer 60 winkels in Nederland en een aantrekkelijke webshop. The Sting voert een trendy assortiment dames en herenkleding van veel bekende merken zoals Ashes To Dust, Stangata, Capsize, Non Grada en Cotton Club naast het eigen merk The Sting. Men hanteert scherpe prijzen en richt zich op de leeftijdsgroep van 17 tot 35 jaar, maar uiteraard is iedereen welkom. Ben je op zoek naar een trendy jeans, een leuk shirt of een warme winterjas, kijk dan eens in de reclamefolder van The Sting voor alle aanbiedingen en actie prijzen of bestel direct online in The Sting webshop.
The Sting gaat internationaal met webshop RetailNews.nl.
Uiteindelijk willen we consumenten uit de hele wereld kleding laten bestellen. De online bestellingen gaan van Nederland via Duitsland naar het Verenigd Koninkrijk. De bezorging is in handen van DHL, duurt tussen de twee en vier werkdagen en kost 395, pond 540, euro. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de bestelling kosteloos in de winkel op te halen. Retourneren is eveneens gratis. The Sting heeft volgens de woordvoerder niet als filosofie om fysieke winkels op grote schaal uit te rollen in het buitenland.

Contacteer ons