Resultaten voor sting tilburg online shop

Home
sting tilburg online shop
The Sting Aanbiedingen Kortingen voor juni 2018 Pepper.com.
De eerste The Sting-winkel werd in de jaren 80 van de vorige eeuw geopend in Tilburg. De winkel was de plek voor duurdere kwaliteitsmerken. Later gingen de winkels zelf kledingcollecties uitgeven. De formule sloeg aan en er volgden meerdere winkels, ook in het buitenland. Vandaag de dag zijn er filialen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast kun je altijd online winkelen in de webshop van The Sting op www.thesting.com.
The Sting openingstijden, acties, vacatures en nieuws Tilburg.com.
Ze zijn sindsdien flink gegroeid tot waar ze nu zijn. Ambitieus en gedreven lanceerde The Sting in 2013, voorheen als sublabel van The Sting, een nieuwe formule genaamd Costes. De eerste winkel daarvan opende aan de Oude Gracht in Utrecht, en met succes want er volgden al snel meer steden. In 2017 kwam er ook Costes Men bij en openden ze Cotton Club en Distrikt stores. Meer dan 90 winkels en 2400 medewerkers in binnen en buitenland bij verschillende formules, maar met allemaal dezelfde kernwaarden; fun, no nonsense en striving for the best! Kijk eens op hun jobsite voor een leuke bijbaan in één van hun winkels, het hoofdkantoor of het distributiecentrum in Tilburg. Online shoppen doe je hier, en remember: voor 22.00 uur besteld is op werkdagen de volgende dag in huis!
Costes Fashion Official Webshop.
Inmiddels heeft Costes vestigingen verspreid door heel Nederland en haar eerste filiaal in België. Costes is onderdeel van The Sting House of Brands. Lets Get Social. Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontdek de collectie en volg @costesfashion op Instagram en Facebook of lees meer op costesfashion.com/blog.
The Sting winkel Wikipedia.
De eerste vestiging werd in 1982 geopend in de Heuvelstraat in Tilburg door Herman Franzen. 1 Eind 2007 werd voor het eerst buiten Nederland uitgebreid met de opening van een filiaal in de Belgische stad Antwerpen; in 2008 volgde ook een het eerste Duitse filiaal in Duisburg. In 2010 werd een vestiging geopend in Londen. 2 Sinds februari 2013 is de modeketen ook online actief. THE STING heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland.
The Sting in Tilburg Folder en kortingscodes.
Folder en de huidige aanbiedingen van The Sting in Tilburg en omgeving. The Sting is een hippemode winkel voor dames en heren. Je kunt er terecht voor kleding en accessoires van allerlei merken, zoals Capsize en Rickerbox. Bekijk de folder met de The Sting collectie online op Tiendeo. Bezoek één van de 56 The Sting winkels in bijv. Rotterdam of Den Haag of surf naar de online The Sting shop.

Contacteer ons