Op zoek naar groepsactiviteit utrecht?

Home
groepsactiviteit utrecht
Bubble voetbal voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten.
De mensen die geen zin meer hadden om te voetballen konden in de serre borrelen, waardoor iedereen zich heel erg goed vermaakt heeft. Met ons voetbalteam wouden we een actief teamuitje, waarbij we het belangrijk vonden dat er veel gelachen werd.
Bedrijfsuitje Utrecht vanaf 15 tot 150 p.p.
Dienstplicht als bedrijfsuitje in Utrecht. Zijn jullie klaar voor een heftig teambuilding uitje in Utrecht? Samen met je collegas treed je de dienstplicht in. Onder begeleiding van oud-soldaten gaan jullie aan de gang met verschillende groepsactiviteiten waarin je leert elkaar blind te vertrouwen.
Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes en teambuilding Uitjesbureau.
Al 19 jaar creëert Uitjesbureau waardevolle bedrijfsuitjes en events in Nederland en België. Ontstaan vanuit de vurige passie om mensen te willen verrassen en als doel altijd voorloper te zijn en te blijven op het gebied van innovatieve bedrijfsuitjes en teambuilding op het hoogste niveau.
Familieuitje Utrecht Activiteit voor familie en vrienden PitchPutt Golf PitchPutt.
Op zoek naar een sportieve en gezellige groepsactiviteit voor familie of vrienden in provincie Utrecht? Met PitchPutt Golf is het gegarandeerd een geslaagd uitje of feestje. PitchPutt Golf Utrecht is gevestigd in de plaats Kameryck. PitchPutt Golf is een activiteit, dat leuk is voor iedereen.
De Buitenman.
Ten noorden van het dorpje Lage Mierde ligt Landgoed De Utrecht. In 1898 kocht levensverzekeringmaatschappij De Utrecht een groot stuk heidegrond op met de bedoeling dit gebied geleidelijk te ontginnen. Er werden boeren aangetrokken om bos te exploiteren en de akkers van het landgoed te bewerken.
Het Spoorwegmuseum Utrecht.
Met de hele zaak op een ander spoor. Locomotieven, treinstellen, rijtuigen, schaalmodellen, stoommachines, schilderijen, spoorwegmateriaal en voorwerpen. Aankondigingen, nieuwtjes, persberichten. Rail Rookies: De te gekke kidsclub van het Spoorwegmuseum! Alle praktische info. Groepen / Reserveringen. 3581 XW Utrecht. Vrienden van Het Spoorwegmuseum.
Milieucentrum Utrecht MCU vrijwilligersvacature Collusie.
Collusie Utrecht is per direct op zoek naar groepsactiviteiten-begeleider. Climate after School! is een educatief project voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Als activiteitenbegeleider verzorg je zelfstandig één of meerdere keren per week een groepsactiviteit op de buitenschoolse opvang BSO.
Groepsactiviteiten in Utrecht? Alles is mogelijk! Domstad evenementen.
Domstad evenementen verzorgt groepsactiviteiten in Utrecht geheel naar wens. Wil je een bestaand uitje combineren met lekker eten en drinken? Laat het ons weten om welk uitje het gaat en samen zorgen we ervoor dat jouw droom groepsactiviteit in Utrecht uitkomt.

Contacteer ons