de visie functie overzicht stand van zaken voorstudies publicaties
 

 

Het concept
Het multifunctionele karakter van Belle van Zuylen vormt de basis van het concept. Verschillende activiteiten blijken gecombi-neerd te kunnen worden en elkaar te kunnen versterken. De activiteiten hebben hun persoonlijke wensen en kwaliteiten welke op een hoogwaardige wijze ingevuld zullen worden. Daarnaast is er een groot aantal wensen dat gezamenlijk ingevuld kan worden, de kernwaardes van deze wensen zijn image, service en comfort. Door het hoogstedelijke karakter van de locatie en het bijzondere ontwerp van het gebouw is het mogelijk deze wensen in het concept Belle van Zuylen een duidelijke invulling te geven.

 

Niveaus

De wereld van Belle van Zuylen begeeft zich op verschillende niveaus in het gebouw. Deze niveaus hebben enerzijds betrekking op de fysieke locaties en anderzijds op de mate van toegankelijkheid. de entrees naar de verschillende functies, een aantal winkels en een horeca-aangelegenheid. Bewoners van de lager gelegen appartementen gaan rechtstreeks naar hun verdieping.

 


De gebruikers van de overige functies nemen hier de shuttle lift naar een hoger gelegen transfer- en serviceniveau. de middle en upper skylobby's, zijn intieme omgevingen gecreŽerd; bezoekers, hotelgasten en congresgangers melden zich bij verschillende balies en kantoorgebruikers stappen over naar de lift die hen naar hun verdieping brengt. Op de niveaus bevindt zich tevens een groot aantal commerciŽle en dienstverlenende voorzieningen; hierbij valt te denken aan lunchbezorging, boodschappen- en stomerijservice, aan kantoorservices zoals een vertaal- en uitzendbureau of aan woonservices zoals fitness en schoonmaakservice.

 

  1 | 2 | 3

 

 
  de Architekten Cie.
sitemap | webdesign: SoulFish